Uyuşturucu ticaretine geçit yok. Bu defa da uyuşturucu Ticaretinden 2 kişi göz altına alındı. Kayseri’ de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapıldı. Yapılan bu operasyon da polis ekipleri 2 şüpheli alındı.

Sadece kaçak sigara ya sürekli operasyon değil aynı zaman da uyuşturucu ticareti içinde sürekli operasyon düzenleniyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyon kapsamında 5 şüpheli kişi göz altına alındı. Polis ekipleri yakalanan şüpheli 5 kişiye sorgulama yaptı. Polis ekiplerinin sorguladığı 5 kişiden 3’ü uyuşturucu kullanmaktan idari işlem yapılarak serbest bırakıldı. Sorgulanan 5 kişiden 3’ ü serbest bırakılırken, diğer iki hala göz altında. Uyuşturucu satıcıları oldukları belirlenen Y.K. (30) ve M.G. (25) iki kişi hakkında soruşturma devam ediyor.

5 kişiden 3’ ü serbest bırakılıp iki kişinin hala göz altında neden oldukları öğrenildi. Şüpheli iki kişi, Y.K. (30) ve M.G. (25) evlerine arama yapıldı. Şüpheli iki kişinin evlerine yapılan aramada satışa hazır bir şekilde bulunan 10 parça metemfetamin, 1 parça bonzai, 4 parça toz esrar, uyuşturucu satışı için kullanılan 1 adet hassas terazi arama yapan polis ekipleri tarafından ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle emniyette sorguları hala devam etmekte.