Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda polisler tarafından sattıkları maddelerle beraber yakalanan 16 şüpheliden 2’sine  uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu adı altında gerekli işlemler yapıldı.

 Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu madde baskını sonucunda ;

-A.A., Ü.A., Ş.D.Y., I.A., S.T., G.D.T., A.D., A.E., D.Y., A.M., F.S., A.C.K. ve M.E. isimli şahıslar ekipler tarafından yakalanırken, S.K., A.K. ve Ş.S.'yi yakalama çalışmaları  devam etmekte.

Yakalanan uyuşturucu madde satıcılığı suçunda ki şahısların yapılan üst ve araç aramalarında; 5 parça halinde olmak üzere toplamda 29.39 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 6 parça halinde olmak üzere toplamda 7.45 gram Metamfetamin maddesi, 1 parça halinde olmak üzere toplamda 0.30 gram Esrar maddesi ve 4 tane Captagon Hapı ekipler tarafından ele geçirildi. 

Yakalanan ve yakalama çalışmaları hala dikkatli şekilde devam etmekte olan bu 16 şahsa Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan, yakalanan diğer 2 şahsa ise Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapmaktan işlem yapıldı. 

Bu tarz işlerle ilgilenen, kullanan, satıcılığını yapan kişiler için gerekli operasyonlar ve baskınlar düzenlenmeye devam ediyor.