Kayseri'de yol üzerinde bulunan bankamatikten para çektikten sonra otomobiline binen üniversite öğrencisi Mehmet Akif S. (22) kendisinden hemen sonra otomobile binip kendini polis diyerek tanıtan iki kişi tarafından darp edildi. 

 Kendini polis diye tanıtan iki saldırgan Üniversiteli gencin cep telefonu ile 1300 TL parasını alıp kaçtılar. Yaşanan olay , merkez Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Celalettin Caddesi'nde meydana geldi. Söylenenlere göre, bir bankanın ATM'sinden para çeken Mehmet Akif S. kendi otomobiline bindikten sonra, yanına kimliği henüz belli olmayan bir kişi geldi.Kendisini polis olaran tanıtan şüpheli, Mehmet Akif S.'den telefonunu istedi, Mehmet Akif S.'de verdi.

 Durumdan şüphelenen genç, aracında bulunan 2. cep telefonu ile polisi aramak isterken yanına diğer kişi geldi. İki saldırgan bir araya gelip Mehmet Akif S.'yi darp ettiler, telefonunu ve 1300 TL parasını aldılar ve koşar vaziyette kaçtılar. Üniversiteli genç saldırganlar gittikten sonra 2. telefonundan polisi aradı ve şikayette bulundu. Olay yerine gelen polisler şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattılar.