Böylesine şans görülmedi. Kayseri’ de bir motosiklet sürücüsü dalgınlığı sebebiyle ölümün eşiğinden döndü. Olay güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kazada tramvayın altında kalan ve sürüklenen motosiklet sürücüsü ağır bir şekilde yaralandı.

Olayın olduğu Melikgazi ilçesinde bulunan Aşıkveysel Bulvar üzerinde meydana geldi. Olay da edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı’ nda Talas’ a giden 3835-A sefer numaralı tramvay, M.A. yönetimindeki 38 EB 598 plakalı motosiklet çarptı. Olay esnasında yaralanan motosiklet sürücüsü M.A., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. M.A., ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildikten sonra ambulans ile acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgilenen Polis ekipleri de, cadde üzerinde güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri tramvay altına sıkışan motosiklet çıkarılırken diğer yolcuların başka bir tramvay a aktarılmasını söyledi. Tramvaydaki yolcularda başka bir tramvaya aktarıldı. Polis Ekipleri olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. Kazanın olduğu görüntüler güvenlik kameralarında.

 Diğer bir yandan da, meydana gelen trafik kazası güvenlik kamerası tarafından dakikası ve saniyesine kadar kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler de kaza yapan motosiklet sürücüsü M.A.’ nın yaya yolundan karşıya geçmek isterken tramvayı fark edemediği güvenlik kameraların da fark edildi. Kaydedilen güvenlik kameralarında da sonra tramvayın çarpması sonrasında da , M.A. aracın altında kalırken, M.A.’ nın kullandığı motosiklet ise parçalanıyor.