Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucunda bir kaza meydana geldi. Büyük bir korku ve paniğe de yol açan kazada hayatını kaybeden olmadı. Kaza sonucunda 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 1'inin durumu halen ciddiyetini koruyor.

 Kayseri'nin Merkez Melikgazi ilçesinin Yavuz Selim mahallesinde bir kaza gerçekleşti. Sivas karayolunun 7. kilometresinde gerçekleşen kazada 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Aynı yöne giden araçların birinin şoför koltuğunda 27 yaşındaki İlyas Çekim varken diğer arabanın direksiyonunda da 23 yaşında Onur Aydoğan bulunuyordu.

 Yol üzerinde yan yana gelen bu iki araç şoförlerin dikkatsizliklerinden kaynaklanan sebeplerden ötürü çarpıştı. Kaza sonrası durum ihbar edildi. Olay yerine gelen ambulanslar eşliğinde hastaneye kaldırılan 4 kişinin tedavilerine hızla başlandı. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralıların kentteki hastanelerde tedavileri devam ediyor. Arabalar ise oldukça dağılmış durumda. Kaza esnasında kazanın gerçekleştiği yol ve çevresinde de bir hayli hasar meydana geldi.

 Yolun solunda kalan cam vitrinlerin büyük bir bölümü kırılarak yollara serildi. Olay yerine daha sonradan intikal eden polislerin de desteği sonucunda yol kısa bir süre sonra yeniden trafiğe açıldı. Daha önce de aynı yol üzerinde benzer kazaların yaşanması sürücülerin araba kullanırken dikkatli olması ve daima uyanık olması konusuna da dikkat çekilmesini sağlıyor. Özellikle akşam saatlerinde araba sürücüleri trafik kurallarını göz ardı etmeden yol levhalarını da dikkate alarak yolculuğunu yapmalıdır.