Kayseri'de Tomarza dönüş güzergahında Tır'la çarpışan otomobilin sürücüsü Kemal Elkıran (72) olay yerinde, kardeşi Cemal Elkıran (68) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 Meydana gelen kaza öğle saatlerinde Kayseri-Malatya yolunun 35  kilometre ötesinde Tomarza ilçesinin yol ayrımında bulunan güzergahta meydana geldi. Malatya yönüne gitmekte olan Sercan İrez (48) kullanımında ki 31 HJ 430 plakalı Tır, tali yoldan ana yola çıkan Kemal Elkıran kullanımında ki 38 PN 176 plakalı otomobil ile çarpıştı.

 Çarpmanın verdiği büyük şiddetle, otomobil savrulup yoldan çıktı. Kazayı görenlerin ihbar etmesiyle birlikte olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldiler. Sağlık görevlilerince yapılan çalışmalarda sürücü Kemal Elkıran'ın hayatını kaybettiği bildirildi.

 Ağır yaralı olan ve otomobilde bulunan Cemal Elkıran ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Cemal Elkıran, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kurtulan Tır'ın şöförü Sercan İrez isimli kişi ise jandarma tarafından gözaltına alındı. 

 Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.