Kayseri'de Kazım Ş., kız arkadaşı S.Ç.'yi bacağından vurdu. Cinnet geçirdiği iddia edilen Kazım Ş.,sevgilisini vurduktan sonra tabancasını başına dayayarak ateş etti. Kazım Ş. tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi TOKİ Demokrasi Mahallesi'nde yaşanan olayda Kazım Ş. intihar etti. 54 yaşındaki Kazım Ş. ve sevgilisi  47 yaşındaki S.Ç.'nin arasında yaşanan kavga ölümle sonuçlandı. Kazım Ş. ve sevgilisi S.Ç.'nin arasında nedeni öğrenilemeyen bir konuda tartışma çıktı.

 Ruhsatlı silahı bulunan Kazım Ş., cinnet geçirdi. Önce sevgilisi S.Ç.'yi bacağından vurdu. Hemen ardından da beylik silahını kendi kafasına dayadı. Tek el ateş açan Kazım Ş. başından ağır yaralandı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Kazım Ş. sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kazım Ş.'nin bacağından yaraladığı sevgilisi S.Ç. ise Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken; adli tıp uzmanları da evde inceleme yaptı.