Kayseri’de otobüs duraklarına reklam amaçlı bir iç çamaşırı firmasının broşürleri asıldı. İç çamaşırının sokaklarda sergilenmesini ahlaksız bulan Yedi Hilal Gençliği isimli bir grup tarafından ahlaksız olduğu gerekçesi ile bütün broşürler kapatıldı.

Kayseri kent merkezinde bulunan otobüs duraklarına asılı iç çamaşır markasının yaptırmış olduğu sütyen reklam broşürü Yedi Hilal Gençliği isimli bir grup kişiler tarafından sokaklarda bu kadar açık görüntülerin ahlaksızlık olduğunu dile getirerek bütün afişleri katmış. Afişleri dağıtan ve firma sahipleri olan kişiler ise bu durumun çok saçma olduğunu mağazaların vitrinlerinde bulunan sütyen gibi iç çamaşırlarına nasıl müdahale edilemezse afişlere de edilmemeli diyerek durumu saçma bulduklarını yeniledi.

Yedi Hilal Gençliği tarafından kapatılan sütyen afişlerinin üzerinde ki yazıda oldukça dikkat çekiciydi. Afişlerin üzerinde ‘’ Gözünü kiraya verme, gözlerimiz esir’’ şeklinde ifadeler kullanarak bu durumu ahlaksız buldukları içinde Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağıran yazılar bulunuyor. Firma sahibi Figen Özcan ise olanlara hayretle baktığını ve şaşkınlığını ifade etti. Figen Özcan ‘’ Türkiye çaplı çalışıyoruz, her ilimizde reklam veriyoruz. Sadece Kayseri’ye özel bir durum olmağı için reklamları vermeye devam edeceğiz. Ahlak dışı olduğunu düşünmüyoruz. Bu yapılan protestoları da saçma buluyoruz’’ dedi.