Kayseri ' de genç kadına kurşun yağdıran zanlı yakalandı ! 15 Mart tarihinde akşam saatlerinde Gesi Fatih Mahallesi ,  Hanedan Sokak üzerinde meydana gelen olayda F.B (25) , kendisini takip eden ve önceden aralarında husumet bulunduğu söylenen G.T. (36) tarafından silahla vuruldu.

 15 Mart tarihinde akşam saatlerinde Gesi Fatih Mahallesi , Hanedan Sokak üzerinde meydana gelen olayda F.B (25) , kendisini takip eden ve önceden aralarında husumet bulunduğu söylenen G.T (36) tarafından silahla vuruldu.

 Vücuduna aldığı 4 mermi ile ağır yaralanan F.B , olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra , konuyu teşhis etmek amaçlı yoğun çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirleri , şüpheli durumda olan G.T 'nin olaydan hemen sonra kaçtığı otomobili takip sonucu yakaladılar. Yakalanan otomobilde bulunan Ö.Y ve  Y.B  göz altına alındılar. 

 Olay şüphelisi olan G.T'yi aramaya devam eden ekipler , sabah saatlerinde şüpheli G.T.'yi Mimsin mevkinde yakaladılar. Aramalar sonucunda  seri numarası bulunmayan Hırvatistan menşeili 9.19 mm çapında fişek atan AGRAM 2000 marka ,  ( vahim nitelikli ) silahlardan sayılan tam otomatik tabanca ve şarjörü ile 59 adet 9.19  mm fişek ele geçirildi.Ayrıca bu olayın şüphelisi olan G.T 'nin 6 farklı suçtan arandığı tespit edildi.

Yaralı durumda olan F.B ' nin tedavisi ise hala sürüyor , hayati tehlikesi ise devam ediyor. Yakalanan G.T ise sağlık kontrolünden geçtikten sonra cezaevine gönderildi.