Kayseri'de ailevi sorunları olduğu ve sorunları dolayısıyla bunalıma girdiği öne sürülen işsiz Sabahattin B.(58), ikamet ettiği binanın bodrum katında, binadaki dairelere ait olan ve bodrurumdan geçen boruya kendisini iple asarak hayatına son verdi.

 Oturduğu binanın bodrum katında kendisini iple boruya astı.KAYSERİ'de ailevi sorunları olduğu ve sorunları dolayısıyla bunalıma girdiği öne sürülen işsiz Sabahattin B.(58), ikamet ettiğ binanın bodrum katında, binada ki dairelere ait olan ve bodurumdan geçen boruya kendisini iple asarak hayatına son verdi.

 Yaşanan olay, sabah saat 09.00 sularında merkeze bağlı Melikgazi ilçesi Tacettin Veli Mahallesi Deliklitaş Caddesi Kader Apartmanı'nda meydana geldi. Ailesiyle bir takım sorunlar yaşadığı iddia edilen 4 çocuk babası Sabahattin B.(58) oturduğu binanın bodrum katında, kendisini iple boruya astı. Daha öncelerden de birkaç kez daha intihara teşebbüs ettiği ama fark edilerek engellendiği belirtilen Selahattin B.'ye ulaşamayarak paniğe kapılan yakınları, her yeri kontrol ettikten sonra akıllarına bodrum kat gelen aile bodrum katı kontrol ettiklerinde Sabahattin B.(58)'in cansız bedeniyle karşılaştı.Büyük şok yaşayan yakınları olayı hemen polis ve 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve ilk yardım ekipleri sevk edildi. Sabahattin B.'yi gören yakınları zor anlar yaşayarak göz yaşlarına hakim olamadı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri acılı aileyi sakinleştirmek konusunda zor anlar yaşadı. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.

Yapılan incelemenin ardından Sabahattin B.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken,cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.