Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik verdiği karar ile belediye ekmeğinin fiyatını düşürdü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, 250 gramı 75 olan ekmeğin gramajını israfı önlemek amacıyla 200 grama çektiklerini ve fiyatını da 60 kuruş olarak belirlediklerini bildirdi.

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yazılı açıklama yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi adına hem yatırım için hem de israfın önüne geçmek için verilen karar ile Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yazılı açıklamaya göre, Başkan Mustafa Çelik, üretimi takip etti. Başkan Mustafa Çelik, Kent Ekmek Fabrikasına gitti. Ardından Mustafa Çelik, gece yarısından sabahın erken vakitlerine kadar Kent Ekmek Fabrikası’ ndaki üretimi takip etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ nin önemli yatırımlarından biride Kent Ekmek Üretim Tesisleridir. Büyükşehir Belediyesi’ de Kent Ekmek Üretim Tesisinin en önemli yatırımlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Çelik, fiyatı dengede, kaliteyi en üst seviyede tutma amacıyla yola çıktıklarını belirtti.

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin kendi üretip sattığı ekmeğin gramajıyla fiyatını düşürerek israfı önlemek için böyle bir yola çıktığını belirtti. Başkan Mustafa Çeliğin yapmış olduğu açıklamada, 250 gram olan ekmeğin gramajını 200 grama, 75 kuruş olan ekmeğin fiyatını da 60 kuruş olarak belirlediğini ifade etti. Başkan Mustafa Çelik böylelikle israfın önüne geçip aynı zamanda en önemli yatırımı olan Kent Ekmek Üretim Tesisi adına Kayseri Büyükşehir Belediye’ sinin yatırımına da katkı sağlıyacağını da belirtti.