Kayseri'de  6. katta olan evlerinin balkonundan dikkatsizliği sonucu düşen Mustafa Kaya (9) isimli küçük çocuk, yaşamını yitirdi. 

 Yürek acıtan olay, dün gece saat 21.00 sıralarında merkez Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki 7 katlı Mehtap Apartmanı'nda meydana geldi. Elif ve Mehmet Kaya çiftinin 3 sahip olduğu çocuklarından en küçüğü olan ilkokul 4'üncü sınıfta okumakta olan Mustafa Kaya, 6. kattaki evlerinin balkonunda oyun oynarken dengesini kaybetti ve düştü. Oğullarının çığlık seslerini duyan acılı anne ve babası, balkona koştular. Mustafa Kaya'yı yerde hareketsiz yatarken gören anne ve baba, 112'yi arayarak yardım istediler. Olay yerine gelen ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Kaya, doktorların tüm müdahalesine karşı kurtarılamadı.

 Mustafa Kaya'nın cenazesi, otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Aile Mustafa Kaya'nın cenazesini, Hunat Camii'ne götürdüler. Cenazeye, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da katıldı. Cenazede Mehmet Kaya, küçük oğlunun tabutuna sarılarak uzunca bir süre gözyaşı döktü. Acılı babayı yakınları sakinleştirip teselli etmeye çalıştılar.  Mustafa Kaya'nın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.