Kayser'ide Mimarsinan Demokrasi Mahallesi bölgesinde bulunan Manolya Apartmanındaki 55 yaşındaki N.V. sebebinin henüz ne olduğu bilinmeyen olaydan dolayı bunalıma girerek doğalgaz borusuna kendini asarak intihar etti.

 Olay yerinden aldığımız detaylı bilgilere göre ; Olay yeri Kayseri Melikgazi İlçesinde bulunan Mimarsinan Demokrasi Mahallesi Nurdane Sokak'ta gerçekleşti. 55 yaşın da olan N.V. piskolojik bunalımından dolayı intihara kalkışarak hayatını kaybetti.

 N.V.'nin ikamet ettiği Manolya Apartman'ında ki dairesine kendini doğalgazın borusuna asarak intihar etti.İntihar sebebinin henüz ne olduğu bilinmeyen 55 yaşında ki kadının yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

 Çevrede ki yakınlarının bu durumu fark etmesi üzerine olay yerine 155 polis ekipleri ve 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden N.V. 112 acil servisleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İntihar sebebinin henüz ne olduğu bilmeyen N.V. 'nin yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.
55 yaşında ki N.V. hastaneye götürüldüğünde hayatını kaybetmiş olduğu için hastane de yapılan incelemerleden sonra morga kaldırılarak olay ile ilgili polis ekiplerince geniş çaplı incelemeler başlatıldı.