Kayseri’de operasyonlar tüm hızıyla devam ederken bu defa kaçak sigara operasyonu yapıldı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık büro Amirliği ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon sebebi Kaçak sigara oldu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan bu operasyonda 3 bin 540 paket kaçak sigara ekipler tarafından ele geçirildi. Operasyonda bulunan bu 3 bin 540 paket kaçak sigara ele geçirilirken ekipler tarafından 2 kişi de göz altına alındı. Olay ile ilgili edinilen bilgilere göre, ekipler tarafından il genelinde gümrük kaçağı sigarayla mücadele kapsamında operasyonlar düzenlendiği öğrenildi. İl genelinde gümrük kaçağı sigarayla mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonda Ç.G.’ nin işyerine düzenlendi. Ç.G.’ nin yerine yapılan operasyon sonucu 920 paket kaçak sigara ele geçirildi. Daha önceden polis ekiplerine Doğu tarafındaki illerden kaçak sigara getirildiği ihbar edilmişti. Ayrıca doğu illerden kente kaçak sigara getiren kişi bilgisi alınan ve takip edilen A.İ.’ nin de ekipler tarafından işyerine ve evine yapılan operasyon sonucunda 2 bin 620 paket olmak üzere toplam 3 bin 540 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Yapılan operasyonda evinde ve iş yerin de kaçak sigara bulunduran 2 kişi polis ekipleri tarafından şubeye getirildi. Şubeye getirilen şüphelilerin polis ekipleri tarafından hala soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.