Kayseri'de son bulmayan kazalar, yaralanmalar, kavgalar devam ederken bu seferde yan bakma davası yüzünden bir genç hayatını kaybetti. Kayseri’de yan bakma meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan kısa süreli kavgada bir kişi bıçaklandı ve hayatını kaybetti. Cinayete karışan yaşları 18 'den küçük olan 4 tane şüpheli kişi yakalandı.

Dün gece 22.05 sıralarında Kayseri Danışmentgazi Mahallesi Hanedar Sokak’ta meydana gelen olayda Hasan Kocakaya ile yanındaki arkadaşı Fakı K. yolda yürürken karşı karşıya geldikleri F.İ.v, C.İ. , H.İ. ve P.İ. isimli yaşları 18’den küçük olan çocuklarla yan bakma meselesi yüzünden tartıştılar. Çıkan tartışmanın sonradan kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan Kocakaya bıçak ile öldürülürken, Fakı K. ise hafif yaralandı. Kaçan 4 şüpheli kişi  F.İ., C.İ., H.İ. ve P.İ. gece saat 23.45 sıralarında ikamet yerleri olan Selçuklu Mahallesi’nde polis ekipleri tarafından yakalandılar.

Yaralanan Fakı K. polislere verdiği ifadesinin ardından serbest bırakılırken, F.İ., C.İ., H.İ. ve P.İ. isimli şüphelilerde gerekli işlemleri yapılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildiler.

Şüphelilerin ilk ifadelerinde olayın anlık geliştiğini, birbirlerine yan bakmaları yüzünden olayın çıktığını ve aralarında daha önceden yaşanmış herhangi bir husumet olmadığını söyledikleri öğrenildi.