Kayseri'deki iki ayrı apartmanın bina görevlilerinde korona virüsü tespit edildi. Apartmanların giriş ve çıkışları kapatıldı. Apartmanlarda oturan vatandaşlar 14 günlük karantina sürecine alındı.

 Kayseri'nin Talas ilçesi Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde bulunan Nakış apartmanı sakinleri karantina altına alındı. Apartman görevlisi rahatsızlandığı için hastaneye kaldırıldı. Görevliye uygulanan korona virüsü testinin sonucu pozitif çıktı. Korona virüsü tespit edilen şahsın apartman görevlisi olması nedeniyle karantina süreci başlatıldı. 14 katlı apartmanda oturan vatandaşların tamamının karantina dönemini tamamlaması için polisler bina giriş ve çıkışlarını kapattı. 

 Kayseri'deki bir diğer vaka ise Melikgazi ilçesinde tespit edildi. Gökkent Mahallesi'ne bağlı 1801. Sokak üzerindeki Çağırman apartmanı sakinleri de karantinaya alındı. 8 katlı apartmanın görevlisine uygulanan korona virüsü testinin sonucu pozitif çıktı. Apartman görevlisinin bina sakinleriyle yakın temasta olması nedeniyle 14 günlük karantina süreci baştıldı. 40 kişinin oturduğu Çağırman apartmanına giriş ve çıkışlar yasaklandı. Emniyet güçleri bina sakinlerinin karantina sürecini tamamlaması için güvenlik önlemleri aldı. Polisler, Nakış ve Çağırman apartmanlarının önünde 14 gün boyunca sürecek olan nöbetlerine başladı.