Kayseri Bölgesinde Melikgazi İlçesinde bulunan Gesi Mahallesin de ve Kaya Bağ mahallesinde yapılan 11 ayrı evde hırsızlık olayın da göz altına alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkeme de tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

 Kayseri İl Jandarma Komutanlığı hırsızlık ile mücadele kapsamında başlatılan geniş çaplı operasyonda Gesi Mahallesinde ve Kaya Bağ mahallesinde gerçekleşen 11 ayrı evde olan hırsızlık olayı aydınlatılarak şüpheli şahısları adalete sevk edildi.

 İl Jandarma Komutanlık'ına bağlı olan asayiş polis ekipleri Gesi Mahallesinde gerçekleşen  4 evde olan hırsızlık ve Kaya bağ Mahallesinde gerçekleşen 7 evde hırsızlık olayında toplam da 11 hırsızlık yapılan  2 ayrı mahalle ve 11 hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli şahıslar olan ; C.Y., H.K., E.K. ve Y.P.' yi gözaltına alınarak hırsızlık yaptıkları evlerden çalmış oldukları eşya ve değerli araç gereçleri , şüpheli zanlıların şahsi evlerinde polis ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı operasyonda çalınan eşyalar ve hırsızlıkta kullandıkları ekipmanları yani hırsızlıkta  gerekli olan araç gereçleri ele geçirdi. 

Gözaltına alınan 11 şüpheli şahısların 4 'ü Adliye de çıkarıldığı mahkeme de tutuklanarak ceza evine gönderildi.