Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Ak Parti’li Meclis üyesi olan Ömer Özuzun kendi partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçtiğini açıkladı.

 İYİ Parti’si diğer illerde olduğu gibi Kayseri’de de teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor. Toplamda 16 ilçenin yer aldığı Kayseri’de 14 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’de kurucu yönetimler görevlerini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Diğer taraftan da kongre heyecanının da yakın zamanda başlayacağını belirten parti görevlileri Kayseri’de de ilk kongresini yapacaklarını duyurdu. Kongrenin tarihini 10 Şubat olarak açıklayan İYİ Parti’liler diğer yandan da partiye katılımlarında hızlı bir şekilde devam ettiğini duyurdu.  Bu kapsamda Akkışla Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Ak Parti üyesi olan Ömer Özuzun’un partisinden istifa ettiğini ve ardından İYİ Parti’ye geçmesi herkesi şaşırttı. Büyükşehir Meclisi’nde Denetim Komisyonun da görev yapan ve aynı zamanda 2’inci Başkan olarak görevini sürdüren Ömer Özuzun’ a İYİ Parti İl Başkanı olan Hüseyin Tekin tarafından İYİ Parti rozeti takıldı.

Bundan sonra ki parti çalışmalarını İYİ Parti bünyesinde devam ettireceğini açıklayan Ömer Özuzun İyi Parti teşkilatlanmasına da büyük katkı sağlayacağını belirtti.