Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 5’i kadın 6 kişiden oluşan hırsızlık çetesi yakalandı. Polis, hırsızları yakalamak için 13 ayrı adrese baskın düzenledi.

 Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından 6 kişiden oluşan hırsızlık çetesi çökertildi. Farklı tarihlerde ev ve iş yerlerine girerek hırsızlık yaptığı belirlenen 5 kadın ve 1 erkekten oluşan çete yakalandı.

 Polis ekipleri 13 ayrı adrese baskın düzenleyerek Ş.E. (50), R.E. (35), E.A. (41), K.T. (24), D.E. (24) ve İbrahim T. (51) yakalamayı başardı. Öte yandan, hırsızların konakladığı evlerde kalan H.T.’nin (25) 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve polis tarafından arandığı belirlendi.

 Aynı şekilde 2 ayrı suçtan hakkında arama kararı bulunan Z.P.(25) de ele geçirildi. Hırsızlık çetesi, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra Kayseri Adliyesi’ne sevk edildi. 5’i kadın 6 kişiden oluşan hırsızlık şüphelilerinin yakınları da emniyet çıkışında akrabalarını bekledi. Gazetecilere hakaret eden yakınlara polis müdahale etti.