Kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları hız kesmeden aynı hızına devam ediyor. Yapılan operasyon Kayseri. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği Ekipleri tarafından düzenlenen operasyon da kaçak sigara yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği Ekipleri tarafından düzenlenen bu operasyon da yaklaşık olarak bin 770 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Sürekli olarak yapılan operasyonlarda aynı şekilde geçtiğimiz günlerde de uyuşturucu ve gümrük kaçağı sigara ele geçirilmişti. Yapılan bu suçları bir bir yakalayacaklarını ve uyuşturucu, gümrük kaçağı sigara paketi satışı yapanların tutuklanacağı ve hız kesmeden operasyon düzenleneceği öğrenildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği tarafından yapılan bu operasyonda gümrük kaçağı sigara ticareti yaptı yönünde ihbar edilen Suriye uyruklu vatandaş M.H. takibe alındı. Ekipler tarafından takibe alınan M.H.’ nin iş yerine ve evine operasyonlar düzenlenip aramalar yapıldı. Operasyon düzenleyen ekipler, A.B. isimli şahsın iş yerinde 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Ayrıca da evinde bin 320 paket gümrükkaçağı sigara ele geçirildi. Toplam bin 770 paket ele geçirilen gümrük kaçağı sigara oldu. Ekipler tarafından yapılan aramada suçüstü yakalanan şahıs, ekipler tarafında göz altına alındı. Şube de soruşturması başlatıldı.