Uyuşturucu için yapılan önemli operasyonlar bitmeden sigara kaçakçılığı içinde aynı zamanda operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Sigara kaçakçılarına da geçit olmadığı yapılan operasyonlar ile öğrenildi.

 Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu bu operasyonda bu defa bin 535 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılık yaptığı öğrenilen 3 şüpheli şahıs ise göz altına alındı. Polis ekipleri kaçak sigara ya geçit bırakmayacaklarını ve operasyonlarda suçluların bir bir yakalanacağı öğrenildi.

 Olay ile ilgili edinilen bilgiye göre, Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarından yapılan operasyonda bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Araçta bulunan A. A. ile A. Ö.’ nün yakalanarak göz altına alındığı bilgisi öğrenildi. Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu kaçak sigara operasyonunda şüpheli olan şahısları yakaladıklarını fakat yapılan başka bir operasyondan bilgi verdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan bilgiye göre ise takibe alınan bir başka şüpheli şahıs T. Ö.’ Nün evine yapılan aramada 535 paket kaçak sigara ele geçirildiği bilgisi öğrenildi. Olay ile ilgilenen yetkililer, göz altına alınan 3 kişi hakkında işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.