Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı. Memduh Büyükkılıç, İtfaiye Teşkilatı’nı ziyaret etti. İtfaiye Haftası’nı kutlayan Başkan Büyükkılıç, itfaiyecilere öğle yemeği servisi yaptı, ardından da onlarla birlikte aynı sofraya oturdu. İtfaiyecilerin verdikleri hizmetin önemine değinen Başkan Memduh Büyükkılıç, ‘’İtfaiyecilerimiz fedakarca ve özverili bir şekilde çalışmaktadır. Kentin, huzurunun sağlanmasında çok önemli bir rol üstlenmektedirler. Emeklerinden dolayı hepsinden Allah razı olsun’’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İtfaiye Teşkilatını ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ve itfaiye personeli tarafından karşılanan Başkan Büyükkılıç, öğle yemeğini itfaiye erleriyle birlikte yedi.

Öğle yemeğinin servisini bizzat yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, yemekte itfaiye personeli ile sohbet etti. İtfaiye çalışanlarına Kayseri’de yapmış oldukları fedakarca hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, günlük hayatımızda yaşanılan her güçlüğe itfaiye erlerinin müdahale ettiğini söyledi.