Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, gözyaşları içerisinde kentten ayrıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı görevine ataması gerçekleştirilen İbrahim Kulular için tören yapıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı görevine ataması yapıldı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü bahçesinde İbrahim Kulular için tören düzenlendi. Törende Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Organize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan, daire müdürleri ve polis teşkilatı mensupları yer aldı.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kulular, törende yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadı. Kayseri’yi çok sevdiğini ifade eden Kulular, ‘’Polis teşkilatındaki arkadaşlarımızla birlikte önemli görevler gerçekleştirdik. Kimseye ne kırgınlığım ne de kızgınlığım var. İyisiyle kötüsüyle Kayseri’de unutulmaz günler geçirdim. Teşkilat mensuplarımızla birlikte sayısız anımız var. Bugün benim için çok duygusal bir gün. Buradan ayrılmak, arkadaşlarımıza veda etmek oldukça zor olacak. Lakin, yeni görevimin başına geçmek zorundayım. Ben sizi hiçbir zaman unutmayacağım. Kayseriyi ve çalışma arkadaşlarımın anıları hafızamda her zaman canlı olacak’’ diye konuştu.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kulular’ın konuşması esnasında polis memurlarının duygularına hakim olamadıkları görüldü. Müdürlerini çok sevdiklerini belirten polis ekipleri, ‘’Bizler görev insanlarıyız. Birbirimize güvenerek ve inanarak mesleğimizi icra ediyoruz. Müdürümüz İbrahim Kulular ile her zaman ağabey kardeş ilişkisi içerisinde olduk. Hepimizin dertleriyle tek tek ilgilendi. Görevimizin zorlukları karşısında bizleri motive etti. Vatanımıza ve milletimize hizmet ederken birbirimizden güç aldık, dayanak olduk. Müdürümüzün yeni görevinde de teşkilat mensuplarına tecrübeleriyle yol göstereceğine inanıyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz’’ dediler. Teşkilat mensuplarıyla tek tek kucaklaşan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kulular, gözyaşlarına hakim olamadı. Kayseri Organize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan’ında gözyaşı döktüğü görüldü.