Hayatını kaybeden Hentbolcular unutulmadı. İki yıl önce maça giderken kazada hayatını kaybeden hentbolcular bu sene unutulmadı.

 2016 yılında lig maçı için Kayseri’ ye giderken meydana gelen trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımının iki oyuncusu, vefatlarının ikinci yılında unutulmadı.

İki yıl önce Kayseri deplasmanında oynayacak olan ligin son maçına giderken Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımını Kayseri’ ye götüren minibüsün Kayseri’ye bağlı Sarız ilçesi Ayranlık mevkiinde kaza geçirmesi sonucunda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ebu Sadık Ünlü ile 20 yaşındaki Ahmet Öztürk, vefatının ikinci yılında anıldı.

 Spor Kulübünün resmi hesabından yapılan açıklamada, ‘’Vefatlarının 2. Yılında Ebu Sadık Ünlü ve Ahmet Öztürk’ ü saygıyla anıyoruz. Mekanları cennet olsun’’ mesajı yayınlandı. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise merhum sporcuların ailelerine sabır diledi ve iki genç ve gelecek vaat vaat eden oyuncuların acısını unutmadıklarını hala hatırladıklarını dile getirdi.

 Kulüp Başkanı Aykut Dündar ise şu açıklamalarda bulundu, ‘’2 yıl önce meydana gelen elim trafik kazasında aramızdan ayrılan iki kardeşimizin acısını hala içimizde dün gibi hissediyoruz. Ebu Sadık Ünlü ile Ahmet Öztürk kardeşlerimize Allah’tan rahmet diler üzüntülü ailelerine ve camiamıza bir kez daha baş sağlığı diliyoruz’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.