Kocasinan Belediyesi'ne bağlı Türkiye'nin en kapsamlı fidanlığı bünyesinde ağaç yetiştirmeye devam ediliyor. Kocasinan'ın dört bir yanına ağaç diktiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''Kayseri'nin yemyeşil ve yaşanılabilir bir kent olması için ağaç dikimlerimizi sürdürüyoruz. Ağaç dikmek geleceğe yapılan en önemli ve kıymetli yatırımlardan biridir.Gelecek nesillere daha yeşil bir Kocasinan bırakmak için çalışıyoruz'' diye konuştu. 


Uzun ömürlü olması ve nesilden nesile sağlıklı bir şekilde ulaşması için Kayseri iklimine uygun ağaçlar diktiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Daha yeşil Kocasinan için farklı mahallelerimizde ağaç dikme seferberliğimiz devam ediyor. Özellikle çevreye yaptığımız yatırımlar çocuklarımız ve geleceğimiz içindir.” diye konuştu.


“Kocasinan Belediyesi olarak çevreyi güzelleştirmek adına yapılması gereken ne varsa biz yoğun bir şekilde gayret ediyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Biliyoruz ki; çevreyi seven insanı da sever. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada bölgemizde daha yeşil, daha büyük alanlar oluşturacağız. Daha yeşil Kocasinan demek, daha yeşil Kayseri, daha yeşil Türkiye demektir. Bunun için de çalışmalarımızı hızlıca yürütüyoruz. Bütün gayretimiz, daha yaşanabilir ve yemyeşil Kayseri’yi inşa etmektir. Bu vesileyle dikilen ve dikilecek olan ağaçların şehrimize ve çevremize güzellikler getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.