FETÖ firarileri bir bir yakalanıyor. Bu defa evini taşırken yakalandı. Fetullahçı Terör Örgütü şüphelisi yakalanmamak için evini taşırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kayseri’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması çerçevesinde aranan R.T., evini taşırken yakalanarak göz altına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Kayseri merkezli 17 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda firari olan R.T. yakalandı. Evini taşırken yakalanan R.T. göz altına alındı. Göz altına alınan zanlı Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği’ ne getirildi. Zanlının Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği’ nde yapılan kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Firari durumda olan bir diğer çift ise yakalandı. Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) örgütünün şehir yapılanması da mahrem imamlık yapan 2 farklı dosyadan aranan M.Y. ile eşi S.Y., Nevşehir Emniyet Müdürlüğü polisiyle yaptığı ortak çalışma sonucu yakalayarak göz altına aldı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri’ ye getirildi. Kayseri’ye getirilen M.Y. ile eşi S.Y. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğe götürüldü. Hastanedeki sağlık kontrolü sonrasında iki zanlı adliyeye sevk edildi.