Geride bıraktıklarını hiç düşünmeden kendini astı. Yaşanan olayın adresi Kayseri. Kayseri’ de psikolojik bunalıma girdiği gerekçesiyle kendini astı. Bunalıma girdiği iddia edilen Vedat T. (44), evinde mutfağın tavanına kendisini asarak hiç düşünmeden canına kıydı.

 Mahalle de oturan vatandaşlar olay ile ilgili bilgileri öğrenince şaşkına uğradı. Olay hakkında edinilen bilgilere göre, Merkez Kocasinan ilçesine bağlı, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Eğri Sokak’ta meydana gelen korkutucu olay herkeste şok etkisi yarattı. Canına kıyan kişinin Vedat T. Olduğu öğrenildi. Vedat T. Girdiği bunalım sonucunda kendisini hiç düşünmeden mutfakta tavana iple astı. Yakınları Vedat T.’ Yi o halde asılı bir şekilde görünce ne yapacağını bilemedi. Ne yapacağını bilemeyen yakınları Vedat T.’ Yi asılı halde görünce direk sağlık ekiplerine haber verdi.

 Asılı halde bulunan Vedat T.’ nin yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve Polis ekipleri zaman kaybetmeden geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri zaman kaybetmeden Vedat T.’ nin yaşayıp yaşamadığını belirlemek için nabzına baktı fakat sağlık ekiplerinin kontrolü sonrasında yaşamını yitirdiği öğrenildi. Vedat T.’ nin cenazesi, otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nin morguna kaldırıldı.

Cenaze otopsi için morga kaldırıldıktan sonra polis ekipleri olayı çözmek amacıyla olay ile ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmanın hala devam edildiği polis ekipleri tarafından öğrenildi.