Kayseri’de ev sahibi Resul Turan, kiracıFatih Bölük tarafından öldürüldü. Ev kirası nedeniyle tartışma yaşadığı kiracı Fatih Bölük tarafından bıçaklanarak can verdi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi Kaynak Sokak’taki binada meydana gelen olayda ev sahi Resul Turan kiracısı tarafından öldürüldü. Resul Turan, evini kiraya verdiği Fatih Bölük ile görüşmek amacıyla eve gitti. 32 yaşındaki Fatih Bölük, bir süredir kira ödemediği için aralarında tartışma çıktı. İkili arasındaki sözlü tartışma büyüyerek fiziksel bir şiddet olayın dönüştü. Ev sahibi 43 yaşındaki Resul Turan, tartışma sonrası apartmanın bahçesine çıkarak bağırmaya başladı. Akabinde de tabancasını çıkararak havaya ateş açtı. Bu esnada kiracı Fatih Bölük, evinin mutfağından aldığı bıçakla bahçeye indi. Burada yeniden kavga etmeye başlayan Resul Turan ve Fatih Bölük arasında şiddetli bir kavga yaşandı.

Kiracı Fatih Bölük, ev sahibi Resul Turan’ı bıçakla yaraladı. Karın bölgesine 2 kere darbe alan Resul Turan kanlar içerisinde yerde kaldı. Komşuların ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Resul Turan’a acil müdahale de bulundu. Turan, Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Bütün müdahalelere rağmen ev sahibi Resul Turan kurtarılamadı. Polis ekipleri ev sahibini bıçaklayarak ölmesine sebep olan kiracı Fatih Bölük ve olay esnasında yanında bulunan kardeşini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.