Kayseri’ de aç kalan kurtlar şehrin göbeğine indi. Kayseri’ nin Bünyan ilçesinde dağda yiyecek bulamayan kurtlar şehir merkezine inerek yiyecek aradı.

 Kayseri’ nin Bünyan ilçesinde dağda yiyecek bulamayan kurtlar yiyecek aramak için şehre indi. Şehre inen kurtlar evin önünde zincirle bağlı olan köpeği kurtlar parçalayarak yedi. Kayseri’ nin Bünyan ilçesinin Akmescit Mahallesi Fatih Caddesi’ nde meydana gelen olayda 70 yaşındaki Bekir Atsız’ın evinin bahçesinde bağlı duran köpek, aç kaldıkları için yemek arayan aç kurtların gazabına uğradı.

 Ev sahibi Bekir Atsız şiddetli bir şekilde gelen sesler üzerine dayanamayıp pencereden baktı. Gelen sesler üzerine Pencereden bakan Bekir Atsız 3 tane kurdun, bahçede zincirle bağlı köpeğe saldırarak öldürmeye çalıştıklarını, korkudan dışarı dışarı çıkamadığını, kurtların köpeği zincirden çıkarıp 10 – 15metre metre uzağa götürüp o bölgede yediklerini söyledi. Yakalanıp parçalanmış ve sadece iskeleti kalan köpeğin fotoğraflarını çeken Ekrem Cihan isimli vatandaş bu fotoğrafları kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Olay ile ilgili konuşan Ekrem Cihan, ‘’ Köy kenarında kurtlar çoğalmaya başladı. Bir hafta da sahibinin zincire bağladığı 3 köpeği yemişler. Bu fotoğrafta görmüş olduğunuz parçalanmış ve sadece iskeleti kalmış olan köpek Bekir Atsız’ ın köpeği.

 Olayın ardından hemen sonra mahallede yaşayan vatandaşlarımız 4 veya 5tane kurt gördüklerini söyledi. Ona göre dışarı çıkarken çok dikkatli olun. Hayvanlarınızın ahır kapısını açık bırakmayın’’ diye mahalle sakinlerini uyardı.