Günden güne artan cinsel taciz ve tecavüz olaylarının suçluları hak ettiklerini buluyor. Bu defa cinsel istismar sanığı Kayseri’de. Kayseri’ de cinsel istismar sanığına 11 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde, okul çıkışında M.Y. (14) adlı kız çocuğunu evinin bahçesine götürerek cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle mahkeme tarafından yargılanan Abdullah V. (21), 11 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

 Olay Kayseri’nin Bünyan ilçesinde geçen yıl 16 Mart’ ta meydana gelen olayda, Abdullah V., M.Y.’ yi okulundan alarak evinin bahçesine götürdü. Annesinin kızına ulaşmaması sonucunda görgü tanığı olan bir arkadaşı M.Y.’ nin, Abdullah V. İle birlikte gittiğini söyledi. Anne, kızını Abdullah V. İle bahçede bir kanepede otururken gördü. Anne polise giderek şikayetçi oldu.

 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada M.Y. ile avukatları beraberinde mahkeme salonunda hazır bulundu. Sanık İzmir’ de askerlik görevini yaptığı için duruşmaya katılamazken avukatı duruşmada yer aldı. Abdullah V.’ nin, kendisini tehdit ettiğini söyleyen M.Y., ‘’daha önce de evlerine gitmiştim.

 Benim fotoğrafımı çekmiş. Fotoğrafı aileme göstereceğini söyleyerek tehdit etti. Sonra okul çıkışında bir evin bahçesine gittik. Bahçede bana yaklaşarak beni öpmek istedi’’ diyerek konuşmasını bitirdi. Olayın dinleyen mahkeme heyeti, Abdullah V.’ yi, cinsel istismar suçundan 11 yıl 5 ay hapis cezası kararını verdi.