Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde önceki günün gecesinde eve geç gelen işçi emeklisi Hamza Değirmenci, 25 yıllık olan eşi Nebahat Değirmenci’ den çay içmek istediğini ocağa su bırakıp çay demlemesini istedi.

 Kayseri Kocasinan ilçesinde önceki günün gecesinde eve geç gelen işçi emeklisi Hamza Değirmenci , 25 yıllık eşi Nebahat Değirmenci’den çay istedi. İddiaya göre , olumsuz bir tepkiyle cevap alınca sinirlenen eşi Hamza Değirmenci, eşine tokat vurup yere düşürünce saçından sürükleyip , oturma odasından mutfağa kadar götürmek istedi. Bu esnada evde odasında olan oğlu Furkan Değirmenci araya girdi. Oğlu Furkan Değirmenci babası Hamza değirmenci ile laf tartışmasına girdi. Tartışma git gide alev gibi büyüdü. Gözü kararan Furkan Değirmenci dayanamayıp ekmek bıçağını eline aldı. Annesine vurduğu için sinirden kendini bile görmeye Furkan Değirmenci, ekmek bıçağıyla babasını boğazından , karnından , kolundan ve çeşitli yerlerinden bıçaklayıp , öldürdü. Ardından kendisi polise gidip teslim oldu. Verdiği ilk ifadesinde, ‘Babam anneme sürekli şiddet uygulayıp vuruyordu. Anneme ilk vurup yere düşürdüğünde olayın nasıl geliştiğini bilmiyordum. Saçından vurup mutfağa götürürken görünce , ‘yapma’ diye seslenip bağırdım. Benim de üzerime yürüyüp tehdit etti. Kendimi kaybettim, nasıl oldu anlamadım’’ dediği gerçeği öğrenildi.

 Hastaneye götürülüp bakıldığında çıkan sonuçlara göre Hamza Değirmenci ve oğlu Furkan değirmencinin genetik bir hastalığı oldukları bildirildi hastalığın adı ise Huntingon. Huntingon hastalığı; kişi de hareket bozuklukları ve yanı sıra mental bir gerilik olduğu görülüyor