Kayseri Şehir Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için Büyükşehir Belediyesi 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla iş yerlerinin satışını başlatacağını duyurdu.

Kayseri Şehir Hastanesi’nin faaliyete geçmesine kısa bir zaman kaldı. 607 yataklı olan bu hastane Kayseri merkez ve çevre ilçelerden gelecek olan hastalar için tam teşekküllü bir durak olayı amaçlıyor. Hasta sayısı en yüksek il olan Kayseri hastaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir semt oluşturmuş durumda.

Hastanenin karşısın da yapılmış olan çeşitli iş yerleri de artık satışa hazır. Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yazılı açıklamada 7 Şubat Çarşamba günü 23 bitmiş iş yeri ihale yoluyla alıcılarını bekleyecek. Yine kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Ocak Çarşamba günü yapılmış olan toplantıda 58 iş yerinden 35’i ile dört konut alanı arsası ve dört adet konut ve ticaret alanı arsasının satıldığı ve bu satıştan 89 milyon 535 bin lira gelir elde edilmişti. Kayseri Belediyesi hizmete açılan ve satışı yapılan iş yerleri, konut ve ticari arsalar beklenen talebi gördü ve tatmin edici bir miktar elde edildi.

7 Şubat Çarşamba günü Belediye tarafından başlatılacak olan 23 iş yerleri satışı içim ihale saati sabah 10:00 olarak belirlendi.