Bünyan Belediyesi’nin başlattığı, TEMA Vakfı ve hayırseverler vatandaşların desteklediği ‘’Yeşil Bünyan’’ için çalışmalar devam ediyor. Gurbetçi hayırsever İclal Duran’ın katkısı ile Koyunabdal Mahallesi’nde ağaç dikimi gerçekleştirildi. Bizzat ağaç dikimine katılan Başkan Özkan Altun, ‘’Bünyan’ın geleceği için önemli bir adım attık. Ağaç dikmekle sınırlı kalmayacağız, aynı zamanda diktiğimiz ağaçların büyüyüp yeşermesi için bakımını üstleneceğiz. Yeşil bir Bünyan için vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz’’ dedi.

Bünyan Belediyesi olarak Bünyan Belediyesi olarak her zaman bu tür anlamlı etkinliklere destek verdiklerini belirten başkan Altun;" Yeşil Bünyan temasına yakışır etkinlikleri her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Tabi ki şunu da vurgulamak gerekiyor. Ağacı dikmekle iş bitmiyor vatandaşlarımızdan beklentimiz tıpkı bağ ve bahçelerindeki ağaçlara baktıkları gibi ilgilendikleri gibi bu alanlara dikilen ağaçlara sahip çıkmalarıdır. Bir kentin dinamikleri vardır bunlar öncülük yapar daha sonrada vatandaşlar devamını getirir. Biz Koyunabdal mahallemizde ağaçları diktik artık bu ağaçlarımız mahalle sakinlerimize emanet. Geleceğimiz için oldukça önemli ve anlamlı bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Tema Vakfı Kayseri Temsilcisi Abdulkadir Dağlı ve hayırsever İclal Duran ise verdikleri destek için Başkan Altun'a teşekkür etti.