Kayseri’de kaçak sigara operasyonu yapıldı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda bir tır içerisinde bulunan ve buton ile açılan özel bölmede bin 420 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kayseri de daha önce de yapılan operasyon da evde kaçak sigara bulunmuştu. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonunu sürekli yapacaklarını ve yapan suçluları bir bir yakalayacaklarını dile getirmişti. Bu defa uyuşturucudan operasyon olmadı fakat kaçak sigara operasyonu yapıldı.

Olay ile ilgili edinilen bilgilere göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Kayseri merkezine gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisi alınan F.S.’ yi ekipler takibe aldı. F.S.’ nin kullandığı 34 plakalı tır – çekici Malatya – Kayseri karayolu uygulama noktasında durdurularak arama yapıldı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan arama neticesinde buton ile basılıp açılan gizli bölmede bin 420 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olay ile ilgili F.S. göz altına alınarak şubeye götürüldü. F.S.’ nin soruşturmasının hala devam edildiği öğrenildi.