Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı’nı ziyaret ederek, ürünleri kontrol etti. Anadolu Harikalar Diyarı’nda kurulan pazarın önemine değinen Başkan Büyükkılıç, ‘’Tüm Kayseri halkını Doğal Ürünler Pazarına davet ediyorum. Organik ve uygun fiyatlı ürünleri tüketerek sağlıklı bir şekilde beslenebilirsiniz’’ dedi. Esnafla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, üreticilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, startını verdiği Tour of Central Anatolia Bisiklet Yarışının ardından Anadolu Harikalar Diyarı’nda bulunan Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı’nı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, sağlıklı beslenmek isteyenleri Doğal Ürünler Pazarı’na davet etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri’ye kazandırılan Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı, sağlıklı ve organik beslenmek isteyenlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tamamen doğal olarak yetiştirilen ürünlerin satıldığı Doğal Ürünler Pazarı’nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Kayseri’de yapılan Tour of Central Anatolia Bisiklet Yarışının ardından Doğal Ürünler Pazarı’na geçen Başkan Büyükkılıç, üreticilerle sohbet etti. Doğal Ürünler Pazarı’na alışveriş için gelen vatandaşlar Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek pazardan güvenle alışveriş ettiklerini belirttiler. Başkan Memduh Büyükkılıç da sağlıklı ve organik beslenmek isteyenleri Doğal Ürünler Pazarı’na davet etti.