Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan , Başkan Çelik ile görüştü. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’ in yanına gidip ziyarette bulundu.

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Belediyesi’ nin yapmış olduğu yatırımlarıyla ilgili bilgi verip Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ a Kayseri’ de bulunan amatör Spor Tesislerini gezdirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mithat Baykan’ ın yaptığı güzel ziyarete Spor İl Müdürü de katıldı. Mithat Baykan’ ın yapmış olduğu ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat eskici ile beraber devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik , Kayseri’ de yapılan ve hatta yapılmakta olan spor alanıyla ilgili yatırımlarında bulundu.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile beraber Genel Müdür Mithat Baykan ardından konuya Argıncık’ la devam etti. Argıncık’ ta yapılmakta olan Amatör Spor Tesislerin’ den bahsettiler. Argıncık’ ta yapılmakta olan Spor Tesisine geçerek 44 amatör kulüp adına kulüp binalarının da bulunduğu tesisleri gezdi. Tesisleri gezen Spor genel Müdürü Mehmet Baykan duygularını söyledi. Genel Müdür Bayka, tesisler ile ilgili beğenisini ifade edip takdir etti. Daha sonra Baykan’ ın konuşmasının ardından da Mustafa Çelik şu şekilde devam etti. Mustafa Çelik, büyük ölçüde tamamlanan tesislerin yakın zaman da amatör sporun hizmetine sunulacağını belirtti.