Dün Kayseri’de banka soyan ve aranan zanlı yakalandı. Edinilen bilgilere göre borçları yüzünden banka soyduğu öğrenilen zanlı yakalanarak emniyete götürüldü.

Dün Kayseri’de Osman Kavuncu Bulvarı’nda bulunan bir bankayı beş dakika içinde soyup kaçan soyguncu yakalandı. Borçları yüzünden geçim sıkıntısı çektiğini söyleyen zanlı yakalandı. Kar maskesi, gözlük ve silahlı olarak bankaya giren ve görevliyi silah zoruyla tehdit ederek kasada bulunan parayı çantaya doldurarak kaçtı. Ardından dışarda bulunan bir araca binerek olay yerinden uzaklaşan zanlı yapılan arama çalışmaları sonucu yakalandı. Yaklaşık 200 tane aracı takip ederek zanlıyı bulan polis ekipleri Kayseri’nin Hacılar ilçesi Yukarı Mahalle Çarık Caddesi’nde bir eve baskın yaparak yakalandı.

Polis ekiplerinden edinilen bilgilere 35 yaşında ki E.K.K olayda kullandığı elbiseler, tabanca ve çaldığı paraların 60 bin TL’si ile yakalandı. Soygunu yapan zanlı E.K.K hakkında işlem başlatılarak mahkemeye çıkarıldı. Çıkarıldığı mahkemede geçim sıkıntısı olduğu ve borçlarının birikmesi üzerine çözüm yolu olarak banka soyduğunu söyledi ve E.K.K hakkında tutuklama kararı verildi.