Tv8 ekranlarının vazgeçilmez en çok izlenen yarışma proğramı O Ses Türkiye yine geceye damga vurdu. Balıkçı ismail Kaya söylediği şarkı ile tüm jüri üyelerini mest etti ve hepsini döndermeyi başladı.

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışması O Ses Türkiye yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan O Ses Türkiye'nin sunuculuğunu Acun Ilıcalı üstlenirken; jüride Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise yer alıyor.

Yıllardır yayınladığı akşamlarda adeta ekranlara ambargo koyan O Ses Türkiye bu akşam 5. bölümüyle ekranlarda olacak. Acun Ilıcalı'nın iddialı yapımlarından olan O Ses Türkiye'de bu hafta neler yaşanacak, nasıl sesler ekrana gelecek? Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyesi olan yarışma bu sene de ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Birbirinden yetenekli, iddialı seslerin yer aldığı yarışmanın yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. TV8'de ekranlara gelecek yarışmada bu hafta hangi sesler kimin takımına katılacak büyük bir merakla bekleniyor. O Ses Türkiye Yeni Bölüm Saat Kaçta? Yarışmanın yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da ekranlarda olacak. Birbirinden kaliteli seslerin yarıştığı yarışmada yaşanacaklar yine merakla bekleniyor. Yaklaşık 4 saat devam edecek programın yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.