Afrin’ de şehit düşen askerimizin taziye evini ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Afrin’de şehit düşen ancak naaşı henüz Kayseri’ye getirilemeyen 1.Komondo Tugayında görevli piyade uzman çavuş Mehmet Muratdağı’ nın Kocasinan ilçesi Beşparmak Mahallesindeki Sanat Apartmanın da ki 4. Katındaki taziye evini ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ve Öz haseki taziye evine giderken beraberinde Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Ak Parti İl Başkanı Cahit Özden olduğu bilgisi öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin için düzenlediği Zeytin Harekatında olan 1. Komando Tugayında görevli piyade uzman çavuş Mehmet Muratdağı şehit olmuştu. Şehit olan Mehmet Muratdağı’nın naaşı henüz Kayseri’ye gelmedi. Naaşı Kayseri’ ye getirilemeyen 1. Komando Tugayında görevli piyade uzman ın taziye evine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki geldi.

1. Komando Tugayı görevli piyade uzman çavuş Mehmet Muratdağı’ nın evi Kayseri’ nin Kocasinan İlçesi Beşparmak Mahallesindeki Sanat apartmanının 4.katına taziyeye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ailesine baş sağlığı diledi. Ayrıca Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ile Ak Parti İl Başkanı Cahit Özden de bakan ÖZhaseki’ye eşlik etti. Taziye evine yapılan bu ziyarette medya mensuplarından kimse alınmadı.