Yaşanan olayın adresi Kayseri. Kayseri’ de 2 gün önce eski ortağı Arif Koyuncu’nun (44) alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma ilerleyince bacaklarından bıçakladığı Murat Çetin (44),hastaneye kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan kavga Perşembe günü 2 gün önce gerçekleşmişti. Perşembe günü yaşanan kavganın adresi merkez Kocasinan ilçesi Erciyesevler Mahallesi Tuna Parkı’nda meydana geldi.

 Arif Koyuncu, daha önce birlikte mefruşat işi yaptığı eski ortağı olan Murat Çetin’i konuşmak için yaşanan adresteki parka çağırdı. Tuna Parkı da konuşmak için gelen ikili, arasındaki alacak  verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı ve tartışma git gide büyüdü. Parasını alabilmek için ortağıyla aralarındaki kıvılcım büyüdü. Tartışma sırasında iki ortaktan biri Arif Koyuncu, belinden çıkardığı bıçakla Murat Çetin’ i bacaklarından yaraladı.

 Kanlar içinde yere yığılan Murat Çetin, çevrede bulunan vatandaşların çağırdığı ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne kaldırıldı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Murat Çetin, bugün doktorların yapmış olduğu tüm çabalara rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Yaşanan olay da eski ortağını bıçaklayan Arif Koyuncu ise emniyette açılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Arif Koyuncu Mahkemenin vermiş olduğu karar ile tutuklandı.