Kayseri’de evine girmek üzereyken iki bıçaklı saldırgan tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Murat Ç. Alacak verecek davası yüzünden mi bıçaklandı?

Geçtiğimiz gün İnönü Parkı’nda meydana gelen olayda evine gitmek için yürüyen 44 yaşında ki Murat Ç. Kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıyı yapan kişiler olay yerini hemen terk ederek kaçtı. Parkta bulunan vatandaşların olayı fark etmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Murat Ç.’yi ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan evli 2 çocuk babası Murat Ç. Hayatını kaybetti.

Murat Ç.’yi bıçaklayan iki saldırgan olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdiler. Polis ekipleri bıçaklı saldırganları bulmak için çevre esnafların ve parkın güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri meselenin alacak verecek davası nedeni ile gerçekleştiğini düşünüyor.

Murat Ç.’nin geçtiğimiz yıl yatak imalatı üzerine iş yeri açtığı fakat işleri istediği gibi gitmeyince çalışanlarını çıkardıktan sonra iş yerini de kapattığı öğrenildi. Olayla ilgili araştırmalarına devam eden polis ekipleri Murat Ç.’ye saldıran kişilerin yatak imalatı fabrikasında çalıştırdığı işçileri olabileceği üzerinde duruyor.