Ak Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığı’nda yeni dönem başladı. Kadın Kolları Başkanlığına atanan Emine Timoçin, ‘’Makam ve mevki geçicidir, asıl olan hizmettir’’ dedi.

 Kayseri Ak Parti il başkanlığında dengeler değişmeye devam ediyor. Üst üste değişiklerin yapıldığı Ak Parti il başkanlığında yeni isimler göreve getiriliyor. Son olarak Kayseri Kadın Kolları Başkanlığında görev değişikliği yapıldı.

 Emine Timoçin’in başkan olarak atandığı kadın kollarının daha aktif şekilde çalışması isteniyor. Ak Parti’nin seçim mücadelesinde kadınların aktif görev alması kilit noktalardan birisi olarak değerlendiriliyor. Bu nedenle de parti içerisinde kadınların daha fazla sorumluluk alması isteniyor. Emine Timoçin önderliğindeki Kayseri kadın kolları yeni dönem için kolları sıvadı. Her gün toplantı yapan kadınlar, yeni yol haritalarını belirlemeye çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, ‘’Göreve getirildiğim ve sorumluluk alabileceğime inanıldığı için çok mutluyum. Ak Parti’de esas olan makam ve mevki değildir. Bizler milletimize hizmet vermek için burada bulunuyoruz. Amacımız partimizin ilkeleri çerçevesinde hareket ederek; en iyi hizmeti sunmaktır. Bu yönde çalışmaları başlatmış bulunuyoruz’’ dedi.

Seçim öncesinde kadın kollarının görevinin artacağını belirten Timoçin, ‘’Gerekirse kapı kapı dolaşarak partimizin politikalarını ve hedeflerini vatandaşlarımıza anlatacağız. Her oy her fikir bizim için çok kıymetlidir. Bu nedenle kimseyi kimseden üstün tutmadan, herkese eşit şekilde yaklaşarak hedefimize ilerleyeceğiz. Elimizden gelen gayreti göstererek partimizi bir üst çıtaya çıkarmaya çalışacağız. Şimdi önceliğimiz Kayseri İl Kongremizdir. Kongrenin ardından göreve gelecek olan yeni arkadaşlarımızla çalışmaya başlayacağız. Geçmişte emeği gelen herkese teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin üyesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bizim kapımız herkese açıktır. Ülkemiz ve milletimiz için çalışacağız’’ dedi.