11 milyon fidanın dikimi için başlatılan projeye Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verileceği açıklandı. Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesi planlanan 11 Kasım’da saat 11.00’de 81 ilin tamamında eş zamanlı olarak 11 milyon fidan dikimi gerçekleştirilecek. Rekor ağaçlandırma projesi için büyük bir heyecan duyduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ‘’Çevreyi ve doğayı korumaya devam edeceğiz’’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 11 Kasım 2019 tarihinde saat 11.11’de 81 ilde eş zamanlı dikilecek 11 milyon fidan için Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına katıldı.

Türkiye’de ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak için yapılacak olan etkinliğe Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük desteği vereceğini dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, toplumun her kesiminin bu etkinliğe katılacağını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, 11 Kasım’da ve saat 11.11’de gerçekleştirilecek olan fidan dikme etkinliğinin dünyanın en kapsamlı çevre hareketi olacağını sözlerine ekledi.