Kayseri, 5 yaşındaki Nazende’nin ölümü ile sarsıldı. 11. Kattaki evlerinin balkonundan düşen küçük kız, feci bir şekilde can verdi. Nazende’nin ailesi sinir krizi geçirdi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Mustafa Şimşek Bulvarı üzerindeki Ata Yolu Sokak’ta meydana gelen olay kan dondurdu. 11 yaşındaki Nazende T., evinin balkonundan aşağı düştü. 11. Kattaki evlerinin balkonunda oyun oynayan küçük kız dengesini yitirerek düştü. Ailesinin feryat figanları üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 5 yaşındaki Nazende T.’nin cansız bedenini buldu. Gece geç saatlerde yaşanan olay, Köşk Mahallesi sakinlerinin sokaklara dökülmesine neden oldu. Nazende T.’nin ailesi sinir krizi geçirdi. Ailenin yakınları olay yerine gelerek, acılı anne babayı sakinleştirmeye çalıştı. Küçük kızın, bir anda balkon demirlerinden sarkarak dengesini kaybettiği kayıtlara geçti. Bugün cenazesi kaldırılacak olan Nazende T. için gözyaşları adeta sel oldu. Acılı ailenin komşuları yaşanan faciadan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Nazende T.’nin çok uslu ve tatlı bir çocuk olduğunu belirten komşuları, ‘’Nazende, melek oldu. Cenabı Hak, onu cennetinde ağırlayacaktır. Ailesi için inanılmaz sarsıcı bir olay yaşandı. Kaderden öte yol yok. Allah, acılı aileye sabır ve dayanma gücü versin. Bizi bile bu denli sarstı. Nazende, çok tatlı bir çocuktu. Binamızdaki diğer çocuklarla birlikte oynar, gülerdi. Onun görüntüsünü ölene kadar unutmayacağız’’ dediler.

Nazende T.’nin ölüm haberini alan Köşk Mahallesi sakinleri de cansız bedeni kaldırılırken gözyaşlarına hakim olamadı. Mahalle bakkalı, bir anda çığlık sesleri duyduğunu belirterek, ‘’Nazende’nin ailesi balkondan bağırmaya başladı. Yerde cansız bedeni yatıyordu. Hemen polisi aradım. Ne olduğunu önce anlayamadık, ama cansız bedenini görünce adeta kanım çekildi. Çok acı verici bir olay yaşandı. Allah aileye sabır versin’’ diye konuştu.