Kayseri'de bir inşaat işçisinin inşaatın 9'uncu katından düşerek hayatını kaybetmesi üzerine inşaat işçisinin arkadaşları, mesai arkadaşlarının yerde yatan cansız bedeninin yanı başından biran olsun bile ayrılmadılar. İnşaattan düşüp hayatını kaybeden arkadaşlarının başından hiçbir mesai arkadaşı ayrılamadı.

 İnşaatın 9'uncu katında çalışmakta olan kalıp ustası çalıştığı esnada dengesinin kaybederek bulunduğu 9'uncu kattan düşerek hayatını kaybetti. Kayseri'de çalıştığı inşaatın 9'uncu katından düşerek hayatını kaybeden inşaat işçisinin arkadaşları, mesai arkadaşlarının cansız bedeninin yanından biran olsun bile ayrılmadılar. 

 Edilen bilgilere göre, Kayseri İldem Fatih mahallesi Yörükler sokak üzerinde yapımı devam etmekte olan bir inşaatın 9'uncu katında çalışmakta olan kalıp ustası Esat A. (26) çalıştığı esnada dengesini kaybederek, 9'uncu kattan yere düştü. 

 Vatandaşlarımızın ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık personelleri,26 yaşında olan  Esat A.'nın olay yerin de hayatını kaybettiğini belirledi. Esat A.'nın Olay yerine gelen yakınları yaşanan üzücü olay karşısında göz yaşlarını tutamadı. Zor anlar yaşayan ailesini sakinleştirme konusunda 112 sağlık ekipleri güçlük çekti.

155 Polis ekipleri de çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada, Esat A.'nın çalışma arkadaşları da hayatını kaybeden mesai arkadaşlarının cenazesinin başından bir an olsun ayrılmadı.
Esat A.'nın cenazesi, polis ekiplerinin yaptığı incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.