Kayseri'de yine bir üvey baba ve öz anne dehşeti yaşandı.Dehşet veren olay, Eskişehir Bağlarında meydana geldi. 2,5 yaşındaki G. Duman, iddiaya göre üvey babası Nuh ve öz annesi Hayriye O., tarafından öldüresiye dövüldü.

KOLUNU VE BACAĞINI KIRDILAR
Uğradığı şiddet nedeniyle bayılan 2,5 yaşındaki çocuk, öldü sanılarak hastaneye kaldırıldı. Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesinde tedavi altına alınan çocuğun kolunda ve bacağında kırıklar tespit edildi. Şiddete uğrayan çocuğun vücudunun her yerinde morluklar oluştu. Çocuk yoğun bakımda tedavi altına alınırken; üvey baba Nuh ve öz anne Hayriye O., polis tarafından gözaltına alındı.

EN AĞIR CEZA VERİLMELİ
Olayın vahametini ise küçük çocuğun ağabeyi Fatih Duman anlattı. Duman, çocuğun öldüresiye dövüldüğünü anlattı. Ağabey Duman, yetkililere de seslendi. Duman, küçük çocuğu öldüresiye dövenlerin salıverilmemesini ve en ağır ceza ile cezalandırılmasını istedi.

3,5 YAŞINDAKİ ABLANIN ANLATTIKLARI KAN DONDURDU
Darp edilen 2.5 yaşındaki G. Duman ise yoğun bakım odasında yaşadığı dehşet dakikaları anlattı.G. Duman'ın 3 buçuk yaşındaki ablası S. Duman'ın anlattıkları ise kan dondurdu. Küçük abla S. Duman da kardeşinin öldüresiye dövülerek hastanelik edildiğini söyledi. Dövenlerin de üvey babası ve annesi olduğunu söyledi.

TEDAVİ SÜRÜYOR
Üvey baba ve öz annesi tarafından şiddete uğrayan 2,5 yaşındaki G. Duman'ın Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Olayla ilgilide soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: TV1