Kayseri İl Emniyet Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğünün operasyonları günden güne artmakta bu defa ele geçirilen kaçak sigara paketlerinin sayısı şaşırttı. Toplam 2 bin 960 paket ele geçirildi.

 Kayseri İl Emniyet Kaçakçılık ve organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon düzenledi. Düzenlen operasyon da çok sayıda kaçak sigara paketi ele geçirildi. Kayseri polisi tarafından yapılan operasyonda yolda geçen 2 tır durduruldu. Durdurulmuş olan 2 tırda aramalar yapıldı. Yapılan aramalar sonucun da toplam 2 bin 960 paket kaçak sigaranın tır içinde olduğu görüldü. 2 bin 960 paket kaçak sigara polis ekipleri tarafından ele alındı.

 Operasyon ile ilgili edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize işlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sigara kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube müdürlüğü’ nün yaptıkları operasyonda, Malatya yolu polis uygulama noktasında durdurdukları görüldü. Beklemede oldukları yol üzerinde ise, 47 PF plakalı tır ın ve Niğde yolu üzerinde durdurdukları 99 B plakalı tır da yapılmış olan aramalarda 2 bin 960 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği öğrenildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ele geçirdikleri kaçak sigaraları aldı ve tır şoförlerini de emniyette göz altına alındıkları öğrenildi. Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü’ nün Kaçak Sigara ile ilgili bir çok operasyon düzenleneceğini ve bu tarz kaçakçılığın önüne geçirileceği öğrenildi. Emniyete götürülen iki tır şoförünün sorgularının devam ettiği öğrenildi.