Alkol aldığı internet kafede ölü bulundu. Yaşanan olayın adresi Kayseri. Vatandaşı şaşkına uğrattı. Kayseri’ de internet kafe sahibi ile alkol alıp gece burada kalan Hakan K. (18), sabah ölü bulununca ailesi perişan oldu.

Kayseri’ de internet kafede gece alkol alıp sabah ölü bulunan Hakan K. (18) gencin, alkol komasına girerek ölmüş olabileceği öne sürüldü. Yaşanan olay, Kayseri Merkez Melikgazi ilçesine bağlı Yeni köy Mahallesi, Örentaş Sokak üzerinde bulunan internet kafe de meydana geldi. Olay ile ilgili söylenilenlere göre kafe sahibi Cemal A.’ nın zaman zaman yanına gidip yardım eden işsiz Hakan K., dün gece burada iş yeri sahibi ile birlikte alkol aldı. Alkol alıp bitiren Hakan K., daha sonra kafede bulunan bir kanepeye uzanarak uyudu. Kafe sahibi Cemal A., sabah kalkınca Hakan K., nın hareketsi bir şekilde kanepede uzanırken buldu.

Daha sonra Hakan K.’ Yı hareketsiz bulan Cemal A. Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Hakan K.’ Nın ölmüş olduğunu belirledi. Hakan K.’ nın alkol komasına girerek yaşamını yitirdiği üzerinde durulurken, cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesine götürüldü. Hakan K.’ Nın cesedi, ölüm nedenini bulmak için hastaneye götürüldükten sonra polis ekipleri yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlattı.