Kayseri'de yakalanan birçok uyuşturucu satıcısının ardından, tekrar uyuşturucu baskını yapıldı. Yapılmış olan baskınların ardından yine uzun süredir polislerin takip ettiği uyuşturucu satıcılarının, baskınları yapıldı. Yapılan baskın sonrasında  toplamda 423.56 gram metemfetamin, 7.81 gram bonzai ele geçirildi. Durmak bilmeyen uyuşturucu satıcılarından 8 tanesi yakalandı. Yakalanan satıcılar gözaltına alındı.  

Kayseri'de daha öncede birçok uyuşturucu vb. madde baskınları yapıldı. Bu satıcıların ardı arkası kesilmemekle birlikte, satıcıları tespit eden ve peşine düşen polisler 8 kişiyi daha tutukladılar. 

Yapılan uyuşturucu ve madde baskını sonrasında toplamda 423.56 gram metemfetamin, 7.81 gram bonzai ele geçirildi. 8 kişi ise bu işi yaptıklarından dolayı gözaltına alındılar.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 2 ay boyunca takip edip, yerlerini gözetledikleri uyuşturucu satıcılarının şafak vakti belirli yerlerde baskınlarını yaptılar.

Yapılan uyuşturucu baskınına 157 polis memuru katıldı ve toplamda 19 farklı adrese baskın düzenlediler.

Narkotik köpekleri ile yapılan baskındaki aramalarda 423.56 gram metemfetamin, 7.81 gram bonzai ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucuların haricinde ise 2 tabanca, 1 pompalı tüfek, 29 tabanca fişeğine el koyuldu. Yapılan operasyonlarda Y.T., Y.K., M.E., B.G., A.G., V.Y., A.B.Ö. ve  Ş.K. isimli şahıslar gözaltına alındılar.

Yapılan baskın ve uyuşturucu satıcıları ile ilgili soruşturmalar devam ediyor.