Başkan Ataman ve parti yönetimi esnaf gezileri kapsamında Camikebir mahallesi esnaflarını ve vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinledi.Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İl Başkanı Sebati Ataman şu ifadeleri kullandı;

‘’Melikgazi İlçe Başkanımız Sn.Tuncer KÜÇÜK ve il yöneticilerimizle birlikte Camikebir mahallesinde esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk, dertlerini dinledik.

Camikebir esnafımızın bir çoğu gelen elektrik faturalarından şikayetçi.Bir esnafımız 700 lirayı geçmeyen işyeri elektrik faturasının 1600 lira geldiğini; bir diğer esnafımız faturalar, kira ve sabit giderlerinin günde 500 lira olduğunu, bugün ise sadece 100 lira kazandığını söyledi. 

Vatandaşımız ise her gün zamlanan akaryakıt fiyatlarından mustarip. Bir amcamız yıllardır bindiğim kapımın önündeki arabaya binmeye korkar oldum, ilk defa böyle bir şey görüyorum diyor.

Vatandaşımızın ve esnafımızın hali içler acısı..
Temel mesele ise kötü ekonomi yönetimi.
İnşallah ilk seçimde bu kötü gidişe dur diyecek, uzman kadrolarımız ve projelerimizle milletimize rahat bir nefes aldıracağız.’’ dedi

_DSC0357_DSC0353_DSC0305_DSC0304_DSC0298_DSC0289_DSC0285